icon-arrow-right
HomeNieuws Laatste fase afsluiting Ravenswade van start – 11 november t/m 9 december

Laatste fase afsluiting Ravenswade van start – 11 november t/m 9 december

Actueel

Inmiddels vorderen de werkzaamheden op de Ravenswade. Vanaf 11 november start KWS met de laatste fase van de aanpassing van de Ravenswade. In deze fase wordt de (bestaande) uitgaande rijbaan en het fietspad van de Ravenswade, tussen de Veldwade en de N408, geheel aangepast naar de nieuwe situatie. De aansluiting Ravenswade – N408 is gedurende deze gehele fase afgesloten voor het verkeer.

Fasering Ravenswade fase 3 - algehele afsluiting
Overzicht omleidingsroutes

Het bedrijventerrein is bereikbaar via:

  • De nieuwe noordelijke ontsluitingsweg vanaf de N408 (Liesbosch Noord) en de nieuwe zuidelijke verbindingsweg (Liesbosch Zuid) N408 - Biezenwade;
  • De zuidelijke verbindingsweg (Biezenwade – N408) is de uitgang voor het bedrijventerrein. Gedurende de werkzaamheden is het tevens mogelijk om ook gebruik te maken van de spitsknip richting Utrecht.

 

Bezoekers van de bedrijven rond McDonalds (o.a. Shurgard/AsianTower/ KPN) kunnen de bedrijven via de bestaande inrit vanaf de Ravenswade bereiken. Men dient echter het parkeerterrein te verlaten via de doorsteek richting het parkeerterrein van Hornbach.

 

De gewijzigde verkeerssituatie en omleidingsroutes worden m.b.v. gele bewegwijzeringsborden aangegeven. Op bijgevoegde afbeelding is de verkeerssituatie weergegeven. Deze fase duurt naar verwachting tot 10 december. 

Weekendafsluiting N408-Ravenswade

Onder voorbehoud van goede weersomstandigheden worden de werkzaamheden afgerond tijdens een weekendafsluiting van de N408-Ravenswade. In het weekend van 6 t/m 10 december wordt dan het definitieve asfalt, de nieuwe belijning en worden de nieuwe verkeerslichten op de kruising N408 – Ravenswade aangebracht. Vanwege de onzekerheid van het weer, zijn tevens de aansluitende weekenden als reserveweekenden in de planning vastgelegd. De informatie over het weekend en de omleidingsroutes volgen separaat.

Aanpassing kruising Ravenswade – Grote Wade

Vanaf 11 november is de kruising Veldwade – Ravenswade aangepast naar de nieuwe situatie. De kruising Ravenswade – Grote Wade dient ook te worden aangepast. In periode van 18 november t/m 2 december worden ook deze werkzaamheden uitgevoerd. In deze periode wordt dit gedeelte van de Ravenswade voorzien van een nieuwe laag asfalt.

+