icon-arrow-right
HomeNieuws Start werkzaamheden fietspad Ravenswade

Start werkzaamheden fietspad Ravenswade

Actueel

Maandag 14 januari start de aanleg van het vrijliggende fietspad langs een deel van de Ravenswade. Om de verkeershinder te beperken, voert aannemer KWS in opdracht van Laagraven Investment het werk in meerdere fasen uit.

Werkzaamheden fietspad Ravenswade - 14 januari - 13 februari 19

Vanaf 14 januari t/m 13 februari 2019 start de aannemer met de aanleg van het vrijiggende fietspad langs de Ravenswade vanaf de aansluiting De Liesbosch tot de Grote Wade (fase 5.1). Om het nieuwe fietspad te realiseren wordt ook de bestaande rijweg aangepast.

 

In de aansluitende periode van februari - mei '19 is het voornemen om ook het resterende deel van het vrijliggende fietspad langs de Ravenswade (tot aan de uitrit van Mc Donalds) aan te brengen.

 

Hinder:  

De werkzaamheden aan het fietspad tussen De Liesbosch - Grote Wade worden uitgevoerd op werkdagen tussen 07.00 - 15.00 uur. Gedurende deze werkzaamheden is er om-en-om regeling voor het verkeer. Versmalde rijstroken zijn beschikbaar na 15.00 uur en in de weekenden. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer te begeleiden.

 

De bedrijven aan de Ravenswade blijven te allen tijde bereikbaar. De aansluitende inritten worden in overleg met de bedrijven tijdelijk (deels) afgesloten. Het fietsverkeer krijgt het advies om de omleidingsroute te volgen welke staat aangegeven met gele borden.

+