icon-arrow-right
HomeNieuws Update verkeerssituatie 26 t/m 28 november

Update verkeerssituatie 26 t/m 28 november

Actueel

De laatste week van de werkzaamheden is in gegaan. KWS werkt in de nacht aan de verbreding van de huidige kruising op de provinciale weg N408. Daarnaast wordt ook aan de asfaltconstructie van de kruising op de Ravenswade gewerkt. Alles om gesteld te staan voor het weekend van 6 tot en met 9 december waarin de bestaande kruising N408 wordt aangepast zodat deze 9 december weer open kan.

 

Na een drukke spits afgelopen week met verschillende ongelukken op de omliggende wegen (A27 / A12 en A2) met drukte op het bedrijventerrein en de N408 (zie ook https://www.nieuwe-infra-liesbosch.nl/nl/nieuws/detail/update-verkeerssituatie-26-november-verkeersdrukte-utrecht-door-ongevallen-in-de-regio ) verliep de spits gisteravond 28 november, ondanks normaliter de drukste dag in de week, redelijk rustig. Na de drukke dagen was te merken dat het verkeer zich meer verspreide tijdens de middag en avondspits. Al vanaf 15.00 uur werd het drukker dan gemiddeld met als gevolg dat het tijdens de avondspits ook redelijk door kon stromen. Gemiddeld genomen deed men er 10 minuten over om het bedrijventerrein te verlaten. Om 18.10 uur was het bedrijventerrein leeg.

 

De extra verkeersregelaars (o.a. op de kruising Ravenswade – Grote Wade en de Liesbosch) zorgden ook voor een verbetering van de doorstroming.

+