icon-arrow-right
HomeNieuws Update Werkzaamheden 6 t/m 9 december

Update Werkzaamheden 6 t/m 9 december

Actueel

Vanaf vrijdagochtend 6 december tot en met maandagochtend 9 december werkt aannemer KWS aan de huidige kruising N408-Ravenswade/Ravensewetering. De afgelopen week heeft KWS het gedeelte van de kruising op de Ravenswade al aangepast. In het weekend wordt de kruising op de N408 voorzien van nieuwe verkeerslichten en asfalt. De omleidingsroute tijdens het weekend zijn terug te vinden op https://www.nieuwe-infra-liesbosch.nl/nl/nieuws/detail/weekendafsluiting-n408-6-tot-en-met-9-december-2019 .

Weerbericht Laagraven
Bouwweer met het negatieve advies (de rode markering) voor de asfaltdeklagen

Weersverwachting

Zoals aangekondigd gaat vanaf maandagochtend 9 december de N408 en de Ravenswade open voor het verkeer. Aankomend weekend is echter de weersverwachting niet geschikt om het kwalitatief hoogwaardige asfalt (combinatie van ZOAB met beton) aan te kunnen brengen. KWS brengt in het weekend op de N408 tijdelijk asfalt aan zodat de weg open kan. In het voorjaar van 2020 wordt in samenspraak met de gemeente en provincie Utrecht een weekend gepland om het tijdelijke asfalt te vervangen voor het definitieve asfalt.

Spitsknip weer dicht

Vanaf 9 december sluit de gemeente de spitsknip, ter hoogte van de gevangenis, op de Liesbosch. Deze is tijdelijk als extra uitweg gebruikt tijdens de werkzaamheden op de Ravenswade.

+