icon-arrow-right
HomeWerkzaamhedenVoorbereidende werkzaamheden

Voorbereidende werkzaamheden

afb riolering

Het voorbereidend werk is in volle gang. De bomen zijn verwijderd, de laatste kabels en leidingwerkzaamheden worden uitgevoerd en de voorbelasting is aangebracht.

 

Voorbelasting

Zand in big bags (1600 kilo per stuk) zijn aangebracht langs de N408 tussen de rotonde Laagraven (onder de A12) en de afrit naar de Ravenswade. Deze voorbelasting is nodig voor het realiseren van de nieuwe noordelijke inprikker. Verder langs de N408 in de andere rijrichting zijn ook big bags geplaats voor de realisatie van de zuidelijke inprikker naar het bedrijventerrein Liesbosch.

 

K&L werkzaamheden

De netbeheerders zijn bezig met het verleggen van de bestaande kabels en leidingen. Wij zorgen dat de netbeheerders hun planning afstemmen op de werkzaamheden zodat de hinder en doorlooptijd van de werkzaamheden minimaal is. De feitelijke uitvoering van de werkzaamheden worden door de aannemer van de netbeheerder uitgevoerd. Op dit moment zijn de werkzaamheden in het zuidelijke gedeelte afgerond. In het middengedeelte bij kruispunt Ravenswade en de Laagravenseweg zijn de verleggingen gestart. De verwachting is dat december de werkzaamheden zijn afgerond.

 

Riolering

Langs de Ringwade, voor het gebouw van de Mercedes dealer, zijn we in oktober gestart met rioleringswerkzaamheden. Nieuwe riolering wordt aangelegd en het oude riool wordt verwijderd. De rijbaan wordt tijdelijk versmald om ruimte te creëren voor de werkzaamheden. Hierdoor kan er niet meer geparkeerd worden langs de weg. Eind november verwachten wij de riolering te hebben vervangen.

 

 

 

 

 

 

 

+